Kött På Riktigt Kylbil

Om oss

Vår historia

KVALITETSKÖTT FRÅN UNDERBARA GÅRDAR

Kött på Riktigt - din premiumleverantör av högkvalitativt kött direkt till privatpersoner runt om i Sverige. Vårt mål är att minska avståndet mellan gård och konsument och erbjuda en råvara av absolut toppkvalitet. Med stolthet representerar vi ett åttiotal gårdar i södra och västra Sverige, vilka alla strävar efter att bevara naturens kretslopp.

Vårt kött är en genuin smakupplevelse som präglas av vårt vackra landskap, där djuren lever friskt och fritt från antibiotika. Nötköttet och lammköttet kommer från djur som har fått växa upp i sin naturliga takt och miljö, med näringsrika gräsmarker att beta på. Genom att följa denna filosofi bidrar vi till biologisk mångfald samtidigt som vi levererar kött av högsta kvalitet.

Vårt fokus på naturlig uppväxt och bra förutsättningar ger köttet enastående kvalitet och marmorering, vilket förstärker smaken och ger dig en sensationell smakupplevelse. När du väljer Kött på Riktigt, väljer du inte bara riktigt bra mat utan även ett medvetet val för miljön.

Vi brinner för bra mat och bra råvaror och hoppas kunna dela vår passion med dig. Genom att stötta oss bidrar du till en hållbar framtid och en positiv inverkan på miljön. Kött på riktigt är precis som det låter - Kött på riktigt!

KÖTTET LEVERERAS FÄRSKT OCH VAKUUMPACKAT I SMÅ PAKET

Vårt högklassiga kött styckas och förpackas i Göteborg av vårt dedikerade team. Denna interna process möjliggör för oss att noggrant övervaka kvaliteten på råvarorna, från start till slut. På Kött på Riktigt är kvaliteten av yttersta vikt, och vi strävar alltid efter att erbjuda det bästa till våra kunder.

Vi är stolta över vårt engagemang för miljön och tar ansvar för våra förpackningar. Vårt kött packas i små vakuumförseglade påsar tillverkade av återvinningsbar mjuk plast. Denna miljövänliga metod gör det enkelt för dig som kund att förvara köttet i både kylskåp och frys, samtidigt som vi minskar vår påverkan på miljön.

Genom att välja Kött på Riktigt väljer du inte bara enastående kvalitet och smakupplevelser, utan också ett medvetet val för en hållbar framtid. Vi tar vår roll som miljövänliga köttleverantörer på allvar och strävar efter att göra skillnad i branschen.

Så när du handlar hos oss kan du vara trygg i vetskapen om att du inte bara får förstklassigt kött utan också bidrar till att skydda vår värdefulla miljö. Tillsammans gör vi skillnad - välkommen till en smakupplevelse med omtanke på Kött på Riktigt!

ALLTID FRI HEMLEVERANS 

Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa kundupplevelsen, och därför erbjuder vi fri hemleverans på alla våra produkter. Inga extra kostnader tillkommer, och dina varor levereras smidigt direkt till din dörr.

För att minska utsläppen ser vi till att samköra flera leveranser så ofta som möjligt. På så sätt kan vi effektivisera vår logistik och göra vårt bästa för att bidra till en mer hållbar framtid.

När vi levererar ditt kött gör vi det med omsorg om kvaliteten. Vi använder certifierade kylbilar som håller en konstant temperatur på högst fyra grader. På detta sätt kan vi säkerställa att köttet når dig med optimal hållbarhet och bibehåller sin fräschör och smak.

Välj oss för att njuta av äkta kvalitet, omtanke om miljön och en bekväm leverans direkt till din dörr. Vi ser fram emot att ge dig en enastående köpupplevelse!

ÖVER HELA SVERIGE:

Tidigare så har vi på Kött på Riktigt enbart levererat våra produkter till kunder i Västra Götaland men med tidens gång och en tillväxt och ökad efterfrågan från kunder i andra delar av landet. Vi kom fram till att vi ville göra det lättare för våra kunder att handla och valde att möta efterfrågan och därmed beslutade om att öka leverans möjligheterna.

Idag levererar vi våra produkter till kunder över hela Sverige. Det har gett våra kunder möjligheten att ta del av vårt högkvalitativa kött och vi är stolta över att kunna tillhandahålla våra kunder samma service. Kött på Riktigt ser fram emot att utvecklas och fortsätta växa tillsammans med våra kunder.