kpr_om_oss.png__PID:fe252835-e061-4174-84b6-15b4c6843097

Om oss

Vår historia

kott_gårdar.png__PID:d17444b6-15b4-4684-b097-0827541d0d6e

Kvalitetskött från småskaliga gårdar

Vår vision är att minska avståndet mellan gård och konsument och erbjuda en råvara av absolut toppkvalitet.

Med stolthet representerar vi svenska småskaliga gårdar, som präglas av vårt vackra landskap, där djuren lever friskt och fritt från antibiotika. Vårt fokus på naturlig uppväxt och bra förutsättningar ger köttet enastående kvalitet och marmorering, vilket förstärker smaken och ger en sensationell smakupplevelse.

När du väljer Kött på Riktigt, väljer du inte bara riktigt bra mat utan även ett medvetet val för miljön. Genom att stötta oss och våra bönder bidrar du till en hållbar framtid och en positiv inverkan på miljön. Kött på riktigt är precis som det låter - Kött på riktigt!

Levereras färskt och vakumförpackat

Vårt högklassiga kött styckas och förpackas i Göteborg av vår styckmästare med många års erfarenhet. Denna interna process möjliggör för oss att noggrant övervaka kvaliteten på råvarorna, från start till slut.

På Kött på Riktigt är kvaliteten av yttersta vikt, och vi strävar alltid efter att erbjuda det bästa till våra kunder. Vi är stolta över vårt engagemang för miljön och använder vakuumförseglade påsar tillverkade av återvinningsbar mjuk plast. Denna miljövänliga metod gör det enkelt för dig som kund att förvara köttet i både kylskåp och frys, samtidigt som vi minskar vår påverkan på miljön.

Genom att välja Kött på Riktigt väljer du inte bara enastående kvalitet och smakupplevelser, utan också ett medvetet val för en hållbar framtid.

hemleverans_kpr.png__PID:27541d0d-6eea-4d01-8cc9-300d9705852d
hemleverans_kpr (2).png__PID:32f89b93-fbd7-4c74-8124-aad884f656d2

Alltid fri hemleverans

Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa kundupplevelsen, och därför erbjuder vi alltid fri hemleverans. Inga extra kostnader tillkommer, och dina varor levereras smidigt direkt till din dörr.

För att minska utsläppen ser vi till att samköra flera leveranser samtidigt. På så sätt kan vi effektivisera vår logistik och göra vårt bästa för att bidra till en mer hållbar framtid.

När vi levererar ditt kött gör vi det med omsorg om kvaliteten. Vi använder certifierade kylbilar som håller en konstant temperatur på högst fyra grader. På detta sätt kan vi säkerställa att köttet når dig med optimal hållbarhet och bibehåller sin fräschör och smak. Vi ser fram emot att ge dig en enastående smakupplevelse!