TIPS & TRICKS

KÖTT PÅ RIKTIGT BJUDER PÅ SINA BÄSTA TIPS

NÄRPRODUCERAT OCH HÄNGMÖRAT
Köttet hängmöras i bäckenbenet, vilket ger en optimal mörning. Vi vakuumpackar köttet i mindre styckesdetaljer så du enkelt kan förvara det i kyl och frys.

VAR FÖRSIKTIG
Vakuumsläpp kan förekomma om man inte är försiktig med förpackningarna. Om det skulle hända är det viktigt att frysa in köttet på en gång.

MÖRAS I DITT KYLSKÅP
Köttet möras vidare i de små vakuum-påsarna. Frys in färsen direkt och låt de andra detaljerna ligga i kylen fram till bäst-före-datum innan du fryser in.

FRYS SOM DET ÄR OCH TINA LÅNGSAMT
Köttet är redo att frysas in som det är, det behöver inte packas om. Tina i kylskåp eller kallt vatten. Långsam upptining ger bästa resultat.

3-4 GRADER
Köttet trivs och håller som bäst i 3-4 grader i ditt kylskåp.

RUMSTEMPERATUR
Låt köttet ligga i rumstemperatur i 30-45 min innan tillagning. På så vis kyls stekpannan inte ner, och du får enkelt en underbar stekyta på ditt kött.

OSÄKER KRING DETALJERNA? HÄR HITTAR NI MER INFO!