TIPS & TRICKS

KÖTT PÅ RIKTIGT BJUDER PÅ SINA BÄSTA TIPS

VAR FÖRSIKTIG
Vakuumsläpp kan förekomma om man inte är försiktig med förpackningarna. Om det skulle hända är det viktigt att frysa in köttet på en gång.

MÖRAS I DITT KYLSKÅP
Köttet möras vidare i de små vakuum-påsarna. Frys in färsen direkt och låt de andra detaljerna ligga i kylen fram till bäst-före-datum innan du fryser in.

3-4 GRADER
Köttet trivs och håller som bäst i 3-4 grader i ditt kylskåp.

FRYS SOM DET ÄR OCH TINA LÅNGSAMT
Köttet är redo att frysas in som det är, det behöver inte packas om. Tina i kylskåp eller kallt vatten. Långsam upptining ger bästa resultat.

RUMSTEMPERATUR
Låt köttet ligga i rumstemperatur i 30-45 min innan tillagning. På så vis kyls stekpannan inte ner, och du får enkelt en underbar stekyta på ditt kött.

OSÄKER KRING DETALJERNA? HÄR HITTAR NI MER INFO!