Upptäck Grilllådan

Grillning i absolut toppklass

Upplev grillning i absolut toppklass med vår oemotståndliga Grillåda! Perfekt för grillentusiaster som vill höja smakupplevelsen under sommaren. Vårt team har noggrant handplockat de mest saftiga och smakrika köttdetaljerna direkt från gårdarna. Varje tugga kommer att smälta i din mun och skapa minnesvärda grillkvällar. Beställ vår exklusiva Grillåda redan idag och njut av de mest fantastiska smakerna som endast kvalitetskött kan erbjuda! Ta del av detta erbjudande innan det tar slut - du vill verkligen inte missa denna unika möjlighet till grillning i världsklass

Endast 3504 kr

ANPASSA INNEHÅLLET
DetaljVikt
Entrecôte1 kg
Ryggbiff1 kg
Flankstek1 kg
Salsiccia1 kg
Högrevsfärs2 kg
Nötfärs2 kg
Kycklingbröstfilé2 kg
Totalt~ 10 kg
Hur fungerar Kött På Riktigt?

Välj och beställ ditt kvalitetskött

Hos oss har du möjlighet att välja och beställa högkvalitativt detaljer direkt från vårt sortiment av noggrant utvalda produkter. Vi erbjuder ett brett utbud av nötkött, fläskkött, lammkött och kyckling, som alla är uppfödda under bästa möjliga förhållanden. Genom att bläddra igenom vår användarvänliga webbplats kan du enkelt navigera bland våra produkter och välja det som passar dig bäst. Välj din favoritsort, välj mängd och lägg till detaljerna i din kundvagn.

Vi levererar färskheten direkt till din dörr

När du har lagt din beställning, tar vi hand om resten! Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga köpupplevelsen, och det inkluderar snabb och säker leverans av ditt kött. Vi har våra egna specialdesignade kylbilar och tar fullständig kontroll över leveransprocessen från start till slut. Det innebär att vi inte arbetar med externa leveranspartners. Vårt dedikerade team ser till att dina produkter packas noggrant och transporteras i våra kylbilar för att bibehålla optimal färskhet. Vi erbjuder alltid fri hemleverans för att göra det så bekvämt som möjligt för dig. Oavsett om du bor i stad eller på landsbygd kommer ditt kött att levereras direkt till din dörr utan extra kostnad. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa produkter med minimal miljöpåverkan och maximal bekvämlighet för dig som kund.

Njut av en smakupplevelse utöver det vanliga

Nu är det dags att njuta av den fantastiska smaken av äkta kvalitetskött från Kött på Riktigt. Vår prioritet är att erbjuda dig kött av högsta kvalitet, vilket innebär att vi tar hand om varje steg i processen, från uppfödning till leverans. Vi sätter stor vikt vid att välja ut noggrant uppfödda djur som är friska och välmående. Med varje tugga kommer du att känna skillnaden och uppskatta den omsorg vi lägger ned för att erbjuda dig det bästa köttet möjligt. Vi strävar efter att göra varje måltid till en minnesvärd upplevelse.

Var grilllådan inget för dig?

Upplev vår unika nyhet! Nu har vi äntligen lanserat ett nytt och unikt koncept för dig som vill mixa ihop din egna köttlåda. Välj mellan våra färska och goda kvalités köttdetaljer.

MIXA MIN EGNA LÅDA
Kan ni leverera hem till mig?

Vi är stolta över att erbjuda våra leveranstjänster primärt till kunder i Göteborgs område och Västra Götalands regionen. Med fokus på att förse våra närområden med högkvalitativt kött, strävar vi efter att ge dig den bästa möjliga köpupplevelsen lokalt. Vårt dedikerade team är väl förtrogna med området och arbetar hårt för att säkerställa snabb och pålitlig leverans direkt till din dörr.

Testa om vi kan leverera hem till dig?

Våra köttlådor

Lammlådan
Lammlådan

Lammlådan

2 865 kr
LÄS MER
Grillådan - Kött På Riktigt
Grillådan - Kött På Riktigt

Grillådan

3 095 kr
LÄS MER
Vardagsmix
Vardagsmix

Vardagsmix

1 675 kr
LÄS MER
Premiumfärslådan
Premiumfärslådan

Premiumfärslådan

1 525 kr
LÄS MER

@kottpariktigt