NÄRPRODUCERAT KVALITÉTSKÖTT FRÅN SMÅ GÅRDAR
Kött på Riktigt levererar hem närproducerat kvalitetskött till privatpersoner runt om i Storgöteborg. Köttet kommer från mindre gårdar längst med Västkusten där djuren får växa upp i sin naturliga takt och miljö. Kött på Riktigt ägs och drivs av två unga entreprenörer vars stora passion är att minska avståndet mellan gård och konsument och presentera en råvara
av hög kvalité. Vi hoppas kunna dela med oss av vår passion för bra mat,
bra råvaror och samtidigt göra nytta för miljön. Kött på Riktigt är precis som det låter. Det är kött på riktigt!

KÖTTET LEVERERAS FÄRSKT OCH VAKUUMPACKAT I SMÅ PAKET 
Allt kött vakuumförpackad hos vår styckes-slaktare i Västra Frölunda, här styckar vi och maler köttet dagligen. Allt kött paketeras i små smidiga vakuumpaket för att du som kund enkelt ska kunna förvara köttet i kyl och frys.

ALLTID FRI HEMLEVERANS I STORGÖTEBORG 
Kött på Riktigt erbjuder alltid fri hemleverans i hela Storgöteborg.
Våra körningar sträcker sig från Trollhättan ner till Varberg, från Öckerö till Borås och allt däremellan. Vi försöker alltid samköra flertalet leveranser för att minska utsläpp och levererar alltid köttet i certifierade kylbilar. Våra kylbilar håller högst fyra grader för att kunna leverera köttet med så lång hållbarhet som möjligt. 

 

FRÅGOR & SVAR

Hur betalar jag min köttlåda?
Beställningen betalas vid leverans via kort, kontant eller swish

Vad kostar utkörning?
Utkörningen är kostnadsfri

När levereras min beställning?
Vanligtvis inom 7 dagar, kunden blir kontaktad via sms med förslag på leveransdatum/tid.

Önskar ni ett speciellt leveransdatum?
Skriv information om detta i rutan ”meddelande” när ni gör er beställning

Vilka områden levererar ni till?
Hela Storgöteborg. Från Trollhättan ner till Varberg och från Borås till
Öckerö med närområden.

Hur levereras köttet?
Köttet levereras färskt och vakuumförpackat i små paket.

Hur länge håller köttet i kylen?
Köttet håller ca 7 dagar i kylen, bäst-före-datum står på varje förpackning.

Hur ska jag frysa köttet?
Köttet rekommenderas att frysas i vakuumförpackning.

Är köttet hängmörat?
Ja, köttet hängmöras först i bäckenbenet i 7-14 dagar och fortsätter sedan att möras i vakuumpaket.

Kan jag beställa fler detaljer än det som finns i lådan?
Ja, ni kan lägga till fler detaljer i er köttlåda. Skriv era önskemål i fältet ”meddelande”

Kan jag byta ut detaljer?
Ja, det går att byta ut detaljer i lådorna. Skriv era önskemål i fältet ”meddelande”

Är det en prenumerationstjänst?
Nej, det är ingen typ av prenumerationstjänst. Ni väljer själva hur ofta och när ni vill handla.

Kan jag beställa en gång?
Ja, du kan beställa en gång.

KONTAKT

Marknad och PR

Jussi Rapila Andersson
jussi@kottpariktigt.se
076-349 02 46

Ekonomi & Logistik

Sam Panah
sam@kottpariktigt.se
073-650 33 06