OM OSS

Vi är ett ungt gäng som tillsammans delar en passion för god mat och bra råvaror. Vi vill minska avståndet mellan dörr och bondgård, ett avstånd som alltid varit för långt.

Kvalitétskött från gårdar nära dig

Tillsammans är vi ett åttiotal svenska gårdar i södra och västra Sverige som strävar efter att bevara naturens kretslopp. Kött på Riktigt levererar hem premium klassat kött till privatpersoner runt om i Sverige. I gengäld får du en smakupplevelse präglad av vårt landskap med friska djur, fritt från antibiotika. Vårt nöt – och lammkött kommer från djur som fått växa upp i sin naturliga takt och miljö och betat på näringsrika gräsmarker. På så sätt kan vi bidra till biologisk mångfald samtidigt som vi levererar högkvalitativt kött. De resulterar till hög kvalité och marmorering på köttet, vilket ytterligare förstärker smaken och ger dig en fantastisk smakupplevelse.

Styckning och förpackning​

Vi strävar efter att förbättra vårt arbete varje dag vare sig det är djurhållning, leveranser eller paketering av produkter. Vårt kött styckas och förpackas centralt på Hisingen i Göteborg av vår egna personal, vilket gör det möjligt för oss att säkerställa kvalitén på råvarorna från början till slut. En viktig faktor för oss är att värna om miljön och därför packar vi köttet i små vakuumförpackade påsar gjorda av mjuk plast som är återvinningsbara. Vi uppmanar våra kunder att återvinna plasten hemma för att vi tillsammans ska bli bättre på att värna om miljön. Något som vi även strävar efter är nöjda kunder därav finns vår nöjd kundgaranti. Om det skulle vara så att kund upptäcker något felaktigt med köttet så kan man höra av sig till oss så kan vi byta ut produkten direkt. Om det skulle vara så att man märker att det är ett vakuum insläpp i förpackningen så är en rekommendation från oss att man fryser in köttet direkt, det för att förhindra att köttet försämras.

Fri hemleverans​

Kött på Riktigt är förmodligen det mest bekväma alternativet för ditt köttinköp. Vi erbjuder inte bara högkvalitativt kött av högsta kvalité, utan en fri hemleverans som säkerställer att du slipper göra några onödiga resor för att handla. Det är verkligen en bekväm lösning för alla som vill ha tillgång till färskt kött utan att behöva lämna sitt hem. Oavsett om du vill ha nötfärs, kycklingfile eller något annat kött, kommer de att leverera det direkt till dörren, utan extra kostnad. Så tveka inte att utnyttja våran fria hemleverans av högkvalitativt kött. Det är enkelt, praktiskt och bekvämt, vilket gör det till ett perfekt sätt att handla på. Det är fritt från stress, besvär och kostnader, och leder till att du får färsk och god mat på bordet - rakt från din dörr.