KONTAKTA OSS

Tack för att du kontaktar oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina frågor och funderingar. Du kan nå oss på olika sätt, såsom via telefon, e-post eller genom att fylla i vårt kontaktformulär på vår hemsida. Kött På Riktigts kundtjänst är tillgänglig för att hjälpa dig med allt du behöver veta och vi strävar efter att svara så snabbt som möjligt. Tack för att du valde att kontakta oss. Vi hoppas att vi kan hjälpa dig med dina behov!

Hitta oss

Gruvgatan 8, Våning 4

421 30, Västra Frölunda

Hur säkerställer ni att köttet kommer kylt?

När vi gör våra leveranser har vi alltid kylbilar som leverera ut det till er. 

Hur funkar det med hemleveransen?
Hur lång hållbarhet har köttet?

Hållbarheten för vårt kött varierar beroende på vilken typ av kött det är. Styckdetaljer såsom ädeldetaljer har en hållbarhet på 1-3 veckor i kylen, medan färs och kyckling, som är känsligare, har en hållbarhet på 3-10 dagar. För att få ut så mycket som möjligt av vårt kött rekommenderar vi att du fryser in alla bitar förutom Oxfilé, Entrecote, Ryggbiff om du inte planerar att använda dem inom den närmaste tiden. Ädel detaljerna bör dock lämnas i kylen så att de fortsätter att möras. När utgångsdatumet närmar sig kan du frysa in dem och på så sätt förlänga hållbarheten ytterligare.

Kommer köttet förpackat?

Vårt kött säljs i vakuumförpackningar som rymmer 500 g till 1 kg. Varje dag maler vi köttet för att säkerställa att det har den bästa möjliga mörningen och hållbarheten. Detta gör att vårt kött alltid är färskt och redo att användas i din matlagning. Med vårt kött kan du alltid vara säker på att du får den ultimata middag delikatessen.